Er du student allerede ved Universitetet eller
vurderer du å studere i en petroleumsrelatert retning?

Velkommen skal du være!

 


Her finner du litt informasjon om hvordan det er å være student og hva linjeforeningen kan gjøre for deg. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre hverdagen litt enklere og morsommere gjennom sosiale og faglige tiltak. Les mer under arrangementskalenderen vår eller se våre facebook-sider.

Vi har konstruert fagsidene våre som er tilgjengelig for alle medlemmer. Her finner du tidligere forelesningsnotater, øvingsoppgaver, eksamener og mer for å forbedre deg best mulig til de kommende eksamenene.

Vi sier at vi representerer alle petroleumsstudenter, fordi vi ønsker å være en organisasjon som kan hjelpe deg som student til å få det bedre, enten om det er psykososialt eller faglig. Dersom du har lyst på tilgang til våre fagsider, petroilrommet og en rekke fordeler til våre arrangementer, kan du melde deg inn som medlem her:

https://goo.gl/forms/PAy9wG8erNR4bei72

 

Ønsker du å engasjere deg?
Vi har en rekke muligheter for deg som ønsker å engasjere deg, både verv med store ansvarsoppgaver og muligheter for å bli med på akkurat det du synes er gøy å jobbe med. Les mer under «Engasjer deg!»