Dersom du ønsker å engasjere deg ved siden av studiene dine, vil du garantert finne noe du kan brenne for hos Petroil.

Dersom du ønsker å engasjere deg, men er usikker på hvordan; send mail til leder@petroil.no


Vi har flere arbeidsgrupper som samarbeider innad i linjeforeningen. Hvert år ser vi etter studentkontakter for faglig innhold, bedriftskontakter, arrangementsplanleggere, PR-rådgivere, teknisk ansvarlige, designere m.m.

Alle engasjerte jobber sammen med en eller flere styremedlemmer. I løpet av engasjementperioden vil du få tilgang til alle fordelene medlemmene våre har i tillegg til flere goder. Alle engasjerte vil få en attest etter hver periode som krydder til CV’en sin.

Vi har syv styremedlemmer som blir valgt i generalforsamlingen som holdes i februar. Mange av våre engasjerte har som ambisjon å bli en del av styret.

Lurer du på hvordan det er å være? Ta kontakt med en av styremedlemmene våre eller snakk med oss på stand! Engasjementet er fleksibelt og du kan selv i stor grad bestemme hvor engasjert du ønsker å være.

Hvert år arrangerer Petroil en såkalt «Blåtur» der de engasjerte blir bedt om å holde av en helg uten å vite hva som skjer. Tidligere har våre engasjerte blitt med til Krakow, på tur med seilbåt til en øde øy, Stavanger Kickoff, sportskamper og grilling.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.