Studentjobb hos Schlumberger!
 
Annonsen lyder som følger:
Schlumberger er verdens ledende oljeserviceselskap. Vi leverer avansert teknologi og kompetanse til kunder i petroleumsindustrien, og har over 100,000 ansatte fordelt på operasjoner i 85 land verden over. Vi har et mangfold av karrieremuligheter som lar deg bruke og utvikle dine ferdigheter fra første dag på jobben, og vi gir deg den opplæringen du trenger for å lykkes.
Vi er på jakt etter en student som kan jobbe for vår avdeling Integrated Drilling Services. Du vil være involvert i invoicing ved månedsslutt og andre prosjekt. Vi ønsker en student som er positiv og har høyt ambisjonsnivå. Du må være løsnings og kvalitetsorientert, strukturert og handlekraftig. Gode engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, er en forutsetning.
I Schlumberger kan vi tilby et inspirerende, faglig sterkt og internasjonalt miljø med mange utfordrende oppgaver. Vi har konkurransedyktige betingelser og muligheter for faglig utvikling og karriere. Arbeidstid vil variere men 2-4 dager i måneden vil være normalt. 3-5 klasse studenter ønskes.
 
Send CV, karakterer og en kort søknad til Bernt Nilsen – Bnilsen2@slb.com
Søknadsfrist 31.oktober
Categories: Engasjement

Audun Brenne Fehn

2019 Petroleumsteknologi

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.